Sjufo
Presentation

Sara Hjalmars

Vad heter du?
Sara Cecilia Hjalmars

Vilket är ditt styrelseuppdrag?
Jag är suppleant i norra Norrland

Har du något smeknamn i juggervärlden och hur fick du det?
Egentligen inte, jag tog på mitt äldsta barns inrådan mitt under senare år mest använda nick kungfrusara, men tycker att det är lite för långt. Försöker ihärdigt introducera ’Snap’ här hemma (eftersom jag redan lyckats slå av flera pompor) men får inget direkt bifall för det…

Vilken pompa eller spelarposition har du?
Jag har ingen särskild position, alla är lika roliga! Försöker lära mig att spela topz på ngt vettigt sätt, går sakta framåt.

Har du några mål och ambitioner med jugger?
Att fortsätta spela och att få mina barn att göra detsamma! Jag vill att ännu fler ska få möjlighet att prova och kanske fastna för jugger och har släpat med mig allt möjligt löst folk till träningar och en del av dem har fortsatt komma.
Jag vill förstås också fortsätta att utvecklas både individuellt och med laget.

Finns det något speciellt juggerevent du vill delta i?
Om det enbart kom till viljan skulle jag säga – alla! Tyvärr har jag inte riktigt den möjligheten men vill iaf ta mig iväg på så många som möjligt som äger rum inom ett överkomligt avstånd.

Varför brinner ditt hjärta för jugger?
Det är så fantastiskt roligt och kan lyfta humöret på både mig och barnen om ngn av oss har en sämre dag. Det beror säkert till stor del på de vi spelar med – sällan har jag lärt känna så genomhärliga människor! Även det faktum att jag och barnen (13 och 5 år gamla) kan spela i samma lag och att alla tillåts delta efter egna förutsättningar gör jugger unikt och underbart!

Vad gör du utöver jugger?
Jag jobbar som en vanlig vuxen. Som tandläkare på folktandvården. Jag gillar att gräva, helst för att plantera saker eftersom det är en sådan tillfredsställelse att se plantor växa och äta hemodlad mat. Jag gillar brädspel av de flesta slag och har nyligen (på tiden!) fått lära mig spela Magic. Sedan underhåller jag mina barn på alla de där sätten som behövs och försöker inpränta diverse klokhet i deras huvuden när jag kommer åt och ihåg.

Hur kan vi komma i kontakt med dig?
Discord eller Messenger