Sjufo
Presentation

Rickhard Nilsén

Vad heter du?
Rickhard Nilsén

Vilket är ditt styrelseuppdrag?
Jag är sekreterare i förbundet.

Har du något smeknamn i juggervärlden och hur fick du det?
Jag har lite olika smeknamn på olika platser. De flesta kallar mig för Link eller Rick. Link var ett namn som mitt nuvarande lag tilldelade mig, med motivationen att jag ”är en weaponmaster och kan använda vilken pompa som helst, likt Link kan använda alla former av vapen”. Smeknamnet Rick fick jag när jag var på turnering i Spanien, vissa hade då svårt att säga mitt fulla namn och då blev de Rick.

Vilken pompa eller spelarposition har du?
Jag spelar alla positioner. Min huvudposition brukar vara kedja då jag spelat längst med den. Men jag har oftast en flex-roll, så jag tar den platsen som laget behöver i stunden.

Har du några mål och ambitioner med jugger?
Det är en svår fråga. Jag har haft många olika mål under tiden jag spelat. En del av dem har jag uppnått och andra strävar jag nog fortfarande efter. Min största ambition med jugger är framför allt att få communityn att växa, jag vill spela mot fler spelare och träffa nya människor. Det är nog mitt stora mål.

Finns det något speciellt juggerevent du vill delta i?
Jag vet inte, jag vill delta i de flesta event som finns, där jugger finns. Jag har varit på alla möjliga event hittills och alla är fantastiska på olika sätt och vis. Jag har varit på Tjeckiens galet häftiga stadio i Brno. Upplevt beach-jugger i Lettland. Fylld till bristningsgränsen på Tortilla Española lagad på 14 olika vis i Spanien. Dansat in på en gytjedränkt plan till den korta stunden av solsken vi fick i Tyskland. Upplevt Tempel bar jugger i Irland. Det finns många platser som jag fortfarande vill besöka. Men så länge det spelas jugger och vår underbara community är där, då vill jag vara där!

Varför brinner ditt hjärta för jugger?
För communityn. Att ha en så genuint genomgo community kombinerat med en aktivitet där jag alltid har möjligheten att utvecklas, såväl fysiskt som mentalt, är ovärderligt. Att få träffa alla underbara människor, lära sig tillsammans och fröjdas tillsammans i gemenskapen. Det är därför jag älskar jugger.

Vad gör du utöver jugger?
Planerar… heh. Just nu så arbetar jag på Studiefrämjandet som projektledare. Men jag planerar för flytt och för studier. Det gör att mitt liv just nu är en enda stor planeringskarta med tusentals post-it-lappar. Bortser jag från det och ser till mina intressen så gillar jag att pyssla med all form av spel, såväl digitala som analoga. Jag spelar mycket rollspel, brädspel och ett specifikt datorspel för tillfället. Jag har lätt att engagera mig i saker och grottar gärna ner mig i saker, lite för mycket. Det gör att mitt ideella engagemang ofta tar stort utrymme i mitt liv.

Hur kan vi komma i kontakt med dig?
Enklaste sättet att komma i kontakt med mig är via discord.