Sjufo
Presentation

Jonas Hagman

Vad heter du?
Jonas Hagman

Vilket är ditt styrelseuppdrag?
Jag är ledamot för Svealand.

Har du något smeknamn i juggervärlden och hur fick du det?
Ja. Jag har ett smeknamn som jag har fått när jag började spela med Hunters, som är pumba. jag fick det med motivationen av min karakteristiska löpning över planen, likt ett vårtsvin som springer över savannen.

Vilken pompa eller spelarposition har du?
Jag spelar huvudsakligen qwik, alternativt sköld och kortpompa i andrahand. Men jag gillar även att variera mej och prova lite olika för nöjes skull.

Har du några mål och ambitioner med jugger?
Både ja och nej. Jag spelar för att det är kul och för de personer som kör. Sedan vill jag absolut sprida och få så många som möjligt att prova och aktivt köra jugger.

Finns det något speciellt juggerevent du vill delta i?
Inget specifikt men jag skulle verkligen vilja vara med på alla turneringar om jag kunde.

Varför brinner ditt hjärta för jugger?
Min första turnering som var i Tyskland. Då spelade vi mot lag som var lika bra som vi va och så mötte vi lag som var väldigt mycket bättre. Även fast att vi förlorade så kändes det ändå som en vinst för att under matchens gång så fick vi tips på vad vi gjorde bra och vad vi skulle tänka på, det var en extrem vänlighet och förståelse som jag hoppas någon dag kunna åter gälda. Sedan kan man se lag som skriker mot varandra under matchens gång men efter åt håller de armkrok och sjunger tillsammans. dispyt angående ett avgörande mål löstes igenom en vänskaplig, sten sax påse. Så varför brinner mitt hjärta för jugger, på grund av inställningen och gemenskapen utav de som håller på med jugger.

Vad gör du utöver jugger?
På fritiden spenderar jag mycket tid med familj och vänner. Jag sysselsätter mej hjärna med diverse utomhus aktiviteter, men även dator/tv spel samt de brädspel jag kan spela beroende hur många vi är just där och då.

Hur kan vi komma i kontakt med dig?
Discord är smidigast, men jag svarar på andra medier med.