Sjufo
Presentation

Jessica Eriksson

Vad heter du?
Jessica Eriksson

Vilket är ditt styrelseuppdrag?
Jag är ledamot för Norra Norrland.

Har du något smeknamn i juggervärlden och hur fick du det?
Jag har inte fått något så jag klurade ut ett själv och då jag tycker det är kul med klurigheter så blev det Eir. Eir är läkekonstens gudinna men hon är även en Valkyria och får ta fallna hjältar till himmelriket och det passar ju då det är så många hjältar i Juggern!

Kanske får jag ett smeknamn efter en tids spelande och då får jag byta eller ha två.

Vilken pompa eller spelarpostition har du?
Jag spelar långpompa men vill gärna lära mig andra med tiden, byter gärna position ofta för att inte få förkärlek för en viss plats. Det är kul att vara Qwick ibland men kanske mest för att fortsätta våga – att göra en Baloo och våga prova på.

Har du några mål och ambitioner med jugger?
Att spela och ha kul med andra människor är främsta målet, att bli snabbare med pompan och bättre i tekniken såklart men det är inte det viktigaste.

Finns det något speciellt juggerevent du vill delta i?
Jag skulle vilja vara med på SM och Järnsvenskan då det vore kul att köra mot andra lag och träffa ännu fler härliga, positiva människor.

Varför brinner ditt hjärta för jugger?
För att det gör något med en då man spelar, det fyller en med glädje och energi! Både för att det är härligt att röra på sig, för den underbara stämningen och för att jag har fått med mig min son på 15år och han tycker det är minst lika kul – dessutom är det något vi kan göra på lika villkor fast det skiljer så många år på oss.

Vad gör du utöver jugger?
Jag är en glad person som tycker om när det händer saker i lagom takt. Att bara sitta har jag svårt för så det är varierad kompott på fritiden med filmer, vänner, friluftsliv, löpturer, försök till gymmande och givetvis numera också jugger. Har hund, katt och några ynka fiskar i ett akvarie sonen kämpar med för att hålla vid liv.

Jag kommer från Sala och flyttade som 19-åring till Umeå för utbildning och sen har jag blivit kvar men räknar mig som lika hemma på båda ställena!

Jag jobbar enbart natt och arbetar som sjuksköterska.

Hur kan vi komma i kontakt med dig?
Det absolut enklaste sättet att komma i kontakt med mig är messenger och sedan discord.