Sjufo
Presentation

Isa Biegka

Vad heter du?
Isa Biegka

Vilket är ditt styrelseuppdrag?
Med tangentbordet i ett stadigt grepp och med välvässade google doc-flikar så axlar jag ansvaret som förbundssekreterare under 2023!

Har du något smeknamn i juggervärlden och hur fick du det?
De kallar mig Vuost. Eller asså, det hade ju varit coolt om nån kallade mig för mitt nick-name. Men mest hör jag Isa på plan. Och det är ju smidigt, för det är ju också mitt riktiga namn.

Vilken pompa eller spelarposition har du?
Jag knogar på med att qwika sen två mörka år tillbaka då en arbets-skada gav mig inflammation i både händer och handleder. Jag drömmer om att en dag kunna greppa en långpompa och sparras igen. Vi får se när det blir.

Har du några mål och ambitioner med jugger?
Att kunna spela med pompa igen.

Finns det något speciellt juggerevent du vill delta i?
Jag taggar ju för Järnsvenskan 2023, hoppas innerligt att det blir av! Sen hoppas jag på att kunna pricka in de årliga återkommande turneringarna; SM, UM (Umeå Mästerskapen), och Sveriges största inomhusturnering: Årsmöteskampen. Sen laddar jag inför FAJT 2024!

Varför brinner ditt hjärta för jugger?
Gemenskapen och att det är ett spel mer än en sport. Det handlar om att vi ska ha kul och utvecklas tillsammans. Det gillar jag.

Vad gör du utöver jugger?
Utöver jugger? Finns det? Jajo, jag lönearbetar som säljare inom el. Engagerar mig också ideellt inom Sverok (spelhobbyförbundet), scrollar för mycket på telefonen för att det nästan, iaf tidsmässigt, borde räknas in som en.. ”hobby”.

Hur kan vi komma i kontakt med dig?
Genom discord funkar lättast, du hittar mig i Sjufo-servern.