Medlemskap

Välkommen till Svenska juggerförbundet (Sjufo). För att bli medlem behöver du godkänna förbundets stadgar, lämna kontaktuppgifter och betala medlemsavgift. Dina kontaktuppgifter är viktiga för oss så vi har möjlighet att nå dig med information och kallelse till årsmöte. De behandlas i enlighet med GDPR och kan komma att användas i samband med bidragsansökningar.

Sjufo, jobbar med allt som rör jugger i Sverige samt har kontakt med andra länder som utövar spelet genom det internationella juggerrådet, IJC (Internation Jugger Council).

Vi i styrelsen jobbar bland annat med att utveckla reglerna, se till att våra medlemmar har möjlighet att hålla kontakten med varandra via våra sociala medier, uppdaterar hemsidan och medarrangerar SM. Vi har även hand om den låneutrustning som föreningar och klubbar kan låna tills de byggt sina egna pompor och mål.

Vill du veta mer om jugger så är det oss du kan kontakta, vi har även koll på var jugger utövas i Sverige och kan hjälpa dig komma igång.

Vi har god kontakt med både Studiefrämjandet och Sverok, ifall du är intresserad av att starta en förening eller anordna en studiecirkel kring jugger.

Medlemsavgiften är 10 kronor eller mer för verksamhetsåret 2022.

Medlemsavgiften betalas in med swish till kassör Lisa Karlsson 072 00 27 385, ange namn på medlem vid betalning.

[swpm_registration_form]